РТС 2: Програмска шема - петак, 13. мар 2020

06:42
Слагалица, квиз
07:04
Датум
07:09
Верски календар
07:18
Лајмет
07:24
08:30
Мој мали пони
08:53
Светлуцава и сјајна
09:17
Ружне речи
09:28
Мали дневник
10:04
Филозофија и ... Огледи о одбрани
10:29
Креатори серија - Заводљива Телевизија
10:58
САТ
11:43
Београдска филхармонија - Циклус концерата за авантуристе
12:31
Мој Дубаи
12:59
Филозофија и ... Огледи о одбрани
13:27
Еко минијатуре
13:31
Еко перспективе
13:53
Мали дневник
14:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:48
Њушкало, серија
12
15:45
Женски рај, серија
12
17:05
Лов и риболов
18:54
Лајмет
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:22
Женски рај, серија
12
00:12
Фудбал: ЛЕ, преглед
01:00
Лајмет
01:07
Биг бенд РТС и Андреа Тофанели
02:02
Трезор
03:06
Таква су правила, филм
12
04:20
Фудбал: ЛЕ, преглед
05:06
Лов и риболов