РТС 2: Програмска шема - среда, 03. феб 2021

06:00
Датум
06:06
Верски календар
06:16
Лајмет
06:22
07:23
Миракулус
07:45
Финтин
07:53
Мали дневник
08:00
Српски језик за пети разред
08:30
Техника и технологија за пети разред
08:58
Физичко и здравствено васпитање за пети разред
09:11
Географија за пети разред
09:36
Здравствено васпитање за пети разред
10:12
Савин врт: Православни законици
10:42
Право на сутра, специјал
11:07
РТС ординација
12:07
7. Шопен фест: Еуген Инђић
12:57
Промаја
13:56
Мали дневник
14:02
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:50
Њушкало, серија
12
15:43
Женски рај, серија
12
16:55
Одбојка (ж) - Куп Србије, полуфинале: Железничар - Тент, пренос
18:32
Датум
18:38
Верски календар
18:54
Лајмет
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
19:50
Траг: Звечан град вечан
21:50
Женски рај, серија
12
22:37
Бунт рок фестивал
23:29
Вавилон Берлин, серија
12
00:17
Лајмет
00:23
Београдски џез фестивал: Биг бенд РТС и Кристофер Лауер
01:20
Трезор
02:19
Траг: Звечан град вечан
02:46
Одбојка (ж) - Куп Србије, полуфинале: Железничар - Тент, р.
04:10
Београдски џез фестивал: Биг бенд РТС и Кристофер Лауер