РТС 2: Програмска шема - уторак, 31. дец 2019

06:04
Концерт за добро јутро
06:52
Слагалица, квиз
07:13
Датум
07:18
Верски календар
07:28
Лајмет
07:34
Пазите на свој притисак
08:02
Коцка, коцка, коцкица
08:33
Миракулус
08:55
Супер крила
09:07
Патролне шапе
10:29
Мали дневник
12:00
Велики Јохан Штраус гала
12:53
Мали дневник
12:59
Около - наоколо
13:09
Шкорпија, серија
12
00:08
Окупирани, серија
12
04:49
Велики Јохан Штраус гала