РТС 2: Програмска шема - субота, 12. окт 2019

10:01
Тенис - Шангај: Медведев - Циципас, пренос
14:05
Тенис - Шангај, полуфинале 2, пренос
01:14
Тенис - Шангај, полуфинале 1, р.
02:55
Тенис - Шангај, полуфинале 2, р.