РТС 2: Програмска шема - недеља, 05. мај 2019

15:00
Стони тенис: ИТФФ Србија опен 2019, финала, пренос
16:30
Бициклистичка трка Београд - Бања Лука, репортажа
01:29
Стони тенис: ИТФФ Србија опен 2019, финала, р.