РТС 2: Програмска шема - уторак, 02. јун 2020

13:44
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:30
Ел Чапо, серија
12
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:00
Женски рај, серија
12
00:04
Спавачи, серија
12