РТС 2: Програмска шема - субота, 15. јун 2019

14:50
Фудбал (ж) - СП: Холандија - Камерун, пренос
18:00
Фудбал (U-20) - СП: Украјина - Јужна Кореја, финале, пренос
01:48
Фудбал (ж) - СП: Холандија - Камерун, р.
03:35
Фудбал (U-20) - СП: Украјина - Јужна Кореја, финале, р.