РТС 2: Програмска шема - петак, 11. дец 2020

06:04
Датум
06:09
Верски календар
06:20
Лајмет
06:26
07:31
Водени свет малих гупија
07:54
Мали дневник
08:00
Српски језик за пети разред
08:32
Математика за пети разред
08:54
Физичко и здравствено васпитање за пети разред
09:08
Информатика и рачунарство за пети разред
09:40
Здравствено васпитање за пети разред
10:04
Упс! У проблему сам
10:17
До, ре, ми
10:28
Да ли знаш?
10:35
Образовно огледало: Београдско благо - Музеј Николе Тесле
10:47
Да ли знаш?
10:52
ТВ фељтон: Милош Црњански - Савремена тумачења
11:16
САТ
12:00
СО РТС свира Христића и Дебисија
12:46
Суперхероји медијске писмености
12:58
Упс! У проблему сам
13:17
До, ре, ми
13:27
Еко минијатуре: Подземне тајне
13:32
Екологија материјала: Дрво
13:57
Мали дневник
14:02
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:53
Морнарички истражитељи, серија
12
15:40
Женски рај, серија
12
16:55
Лов и риболов
17:59
Наука у покрету: Мисија 4.0
18:54
Лајмет
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
20:49
Историја науке: Милева Марић
21:00
Женски рај, серија
12
23:54
Фудбал - ЛЕ, преглед
00:42
Лајмет
00:48
Концерт групе "Хари Мата Хари"
01:50
Трезор
02:51
Далеко небо, филм
12
04:13
Лов и риболов
04:41
Екологија материјала: Дрво
05:06
Концерт групе "Хари Мата Хари"