РТС 2: Програмска шема - среда, 19. јан 2022

06:47
Слагалица, квиз
07:11
Датум
07:18
Верски календар
07:28
Лајмет
07:34
08:45
Пустолив
11:05
РТС ординација
12:02
СО РТС и Богдан Дугалић
12:42
Приђи ближе: Избори (се)
14:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
14:48
Плава крв, серија
12
15:31
Женски рај, серија
12
16:19
Породица човека: Грчко-српски односи и обрнуто, близанци
16:48
Hombre des nudos и његова банда
19:18
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
20:07
Тајни живот жаба, документарни филм
12
21:07
Женски рај, серија
12
23:17
Софија, серија
12
00:16
37. Београдски џез фестивал: Piort Damasiewicz
01:21
Лајмет
01:30
РТС ординација
02:26
Трезор
03:35
Футсал - ЕП: Србија - Португалија, р.
05:20
37. Београдски џез фестивал: Piort Damasiewicz