РТС 2: Програмска шема - среда, 29. мар 2023

07:24
Концерт за добро јутро
08:10
Слагалица, квиз
08:35
Датум
08:40
Верски календар
08:50
Лајмет
09:00
Чаробна оловка
09:15
Кирил жели да буде спортски коментатор
09:30
Шарло вас води: Француска
09:45
Књижевно блокче
09:55
Добро је, добро је знати...
10:25
Еко перспективе: Проф. Ратко Ристић
10:50
Право на сутра
11:15
РТС ординација
12:10
60 година Другог програма Радио Београда
13:10
Датум
13:20
Шарло вас води
13:35
Књижевно блокче
13:45
Људи за људе: Даринк Грујић и Хелен Кинг
14:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:50
Морнарички специјалци, серија
12
15:35
Женски рај, серија
12
16:20
Концерт Чеде Марковића
17:50
Бардови театра: Ружица Сокић
18:50
Лајмет
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
19:50
Вуди Ален, документарни филм
12
21:40
Женски рај, серија
12
22:25
Културни центар, недељни културни магазин: Културни центар
23:15
Бунт
23:45
Магомајев, серија
12
00:40
Бети Ђорђевић и пријатељи
01:20
Лајмет
01:30
РТС ординација
02:55
Добро је, добро је знати...
03:25
Људи за људе: Даринк Грујић и Хелен Кинг
03:40
Бунт
04:10
Културни центар
05:00
Бардови театра: Ружица Сокић