РТС 2: Програмска шема - субота, 16. мар 2019

18:45
Тенис - Индијан Велс, полуфинале 1, пренос
20:40
Тенис - Индијан Велс, полуфинале 2, пренос
02:32
Тенис - Индијан Велс, полуфинале 1, р.
03:50
Тенис - Индијан Велс, полуфинале 2, р.