РТС 1: Програмска шема - недеља, 12. јан 2020

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Шареница
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
14:00
РТС ординација
14:55
Вести
16:00
Вести
16:03
Монтевидео, Бог те видео, ТВ серија
12
19:00
Слагалица, квиз
19:23
Време
22:25
Улица милосрђа, серија
16
23:20
Дневник
23:40
Велика илузија, филмски програм
00:10
САТ
00:55
Крупан плен, филм
12
02:25
Сасвим природно
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:03
Кухиња мога краја
03:56
Знање имање
04:55
Улица милосрђа, серија
16
05:49
Верски календар