РТС 1: Програмска шема - петак, 04. окт 2019

16:00
Породично благо, ТВ серија
12
20:05
Породично благо, ТВ серија
12
00:45
Шкорпија, серија
12
04:59
Моја генарација Z, ТВ серија
12