РТС 1: Програмска шема - уторак, 29. окт 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Тенис - Париз: Лајовић - Муте, пренос
12:20
Дневник
12:40
Време, стање на путевима
12:46
Културни дневник
13:04
Од злата јабука
15:59
Породично благо, ТВ серија
12
17:00
Дневник ТВ Војводина
18:58
Слагалица, квиз
19:21
Време
20:05
Породично благо, ТВ серија
12
22:50
Дневник
23:28
Спортски дневник
23:38
Шкорпија, серија
12
00:20
Вести
00:24
Кина: Кинески документарни филм
01:11
Војникова љубав, филм
12
02:37
Упитник
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:33
Срце злочина
04:00
Вести (05.00)
04:21
Око
04:51
Од злата јабука
05:22
Квадратура круга
05:47
Верски календар