РТС 1: Програмска шема - среда, 06. нов 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Горе - доле, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:20
Спортски дневник
12:30
Време, стање на путевима
12:36
Културни дневник
13:23
Гастрономад
16:00
Породично благо, ТВ серија
12
17:00
Дневник ТВ Војводина
18:59
Слагалица, квиз
19:19
Време
19:58
Породично благо, ТВ серија
12
20:51
Фудбал - ЛШ, спортски програм
22:55
Фудбал - ЛШ, спортски програм
23:05
Дневник
23:45
Спортски дневник
23:56
Фудбал - ЛШ, преглед
00:20
Шкорпија, серија
12
01:03
Вести
01:09
Ћићолина, кума од скандала, документарни филм
12
02:05
Фудбал - ЛШ: Црвена звезда - Тотенхем, р.
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:53
Грађанин
04:24
Око
04:54
Горе - доле, ТВ серија
12
05:48
Верски календар