РТС 1: Програмска шема - уторак, 05. нов 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Горе - доле, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:18
Спортски дневник
12:28
Време, стање на путевима
12:34
Културни дневник
12:53
Од злата јабука
16:00
Породично благо, ТВ серија
12
17:00
Дневник ТВ Војводина
18:57
Слагалица, квиз
19:22
Време
20:05
Породично благо, ТВ серија
12
22:55
Дневник
23:33
Спортски дневник
23:43
Шкорпија, серија
12
00:29
Вести
00:35
Кина: Кинески документарни филм
01:22
Упитник
02:00
Вести (04.00, 05.00)
02:33
Срце злочина
16
03:26
Од злата јабука
03:52
Квадратура круга
04:18
Око
04:48
Горе - доле, ТВ серија
12
05:49
Верски календар