РТС 1: Програмска шема - петак, 30. авг 2019

11:05
Вратиће се роде, ТВ серија
12
12:46
Војна академија, ТВ серија
12
16:00
Породично благо, ТВ серија
12
20:05
Породично благо, ТВ серија
12
21:05
Врућ ветар, ТВ серија
12
01:25
Шкорпија, серија
12
04:55
Вратиће се роде, ТВ серија
12