РТС 1: Програмска шема - уторак, 27. авг 2019

11:05
Вратиће се роде, ТВ серија
12
12:33
Војна академија, ТВ серија
12
16:05
Породично благо, ТВ серија
12
00:37
Шкорпија, серија
12
04:55
Вратиће се роде, ТВ серија
12