РТС 1: Програмска шема - уторак, 20. авг 2019

11:05
Вратиће се роде, ТВ серија
12
12:40
Војна академија, ТВ серија
12
16:05
Породично благо, ТВ серија
12
20:05
Породично благо, ТВ серија
12
01:00
Шкорпија, серија
12
05:03
Вратиће се роде, ТВ серија
12