РТС 1: Програмска шема - среда, 07. авг 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
10:44
Вратиће се роде, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:17
Спортски дневник
12:27
Време, стање на путевима
12:34
Културни дневник
12:49
Лов и риболов
13:21
Квадратура круга
16:10
Срећни људи, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
18:57
Слагалица, квиз
19:23
Време
19:58
Срећни људи, ТВ серија
12
00:10
Дневник
00:48
Спортски дневник
00:58
Даунтонска опатија, серија
12
01:50
Вести
01:55
Овчар, филм
12
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:34
Око
04:07
Квадратура круга
04:31
Вратиће се роде, ТВ серија
12
05:49
Верски календар