РТС 1: Програмска шема - уторак, 06. авг 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Заборављени, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:15
Време, стање на путевима
12:22
Војна академија, ТВ серија
12
16:10
Срећни људи, ТВ серија
12
17:00
Дневник ТВ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
19:55
Срећни људи, ТВ серија
12
00:30
Дневник
01:07
Спортски дневник
01:17
Даунтонска опатија, серија
12
02:07
Брат доктора Хомера, филм
12
03:33
Кина: Кинески документарни филм
04:00
Вести (05.00)
04:24
Око магазин
04:55
Заборављени, ТВ серија
12
05:49
Верски календар