РТС 1: Програмска шема - среда, 28. авг 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Вратиће се роде, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:15
Време, стање на путевима
12:25
Културни дневник
12:40
Породично благо, ТВ серија
12
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
20:03
Породично благо, ТВ серија
12
23:45
Дневник
00:25
Спортски дневник
00:32
Фудбал - Кв. за ЛШ, преглед
00:48
Шкорпија, серија
12
01:28
Вести
01:33
Реквијем, филм
12
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:05
Златни момци
03:56
Око
04:29
Нематеријална културна баштина
04:55
Вратиће се роде, ТВ серија
12
05:49
Верски календар