РТС 1: Програмска шема - среда, 21. авг 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Вратиће се роде, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:18
Време, стање на путевима
12:25
Културни дневник
12:40
Лов и риболов
13:11
Квадратура круга
15:22
Ово је Србија
16:07
Породично благо, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
20:00
Породично благо, ТВ серија
12
00:25
Дневник
01:00
Спортски дневник
01:13
Фудбал - Кв. за ЛШ, преглед
01:30
Шкорпија, серија
12
02:10
Клопка, филм
12
04:00
Вести (05.00)
04:03
Квадратура круга
04:30
Око
05:03
Вратиће се роде, ТВ серија
12
05:49
Верски календар