РТС 1: Програмска шема - недеља, 18. авг 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Шареницa
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:30
Балканском улицом: Верица Ракочевић
13:58
Војна академија, ТВ серија
12
19:30
Кошарка - Акрополис куп: Грчка - Србија, пренос
22:52
Бродчерч, серија
23:45
Вести
23:55
Еверли, филм
16
01:28
САТ
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05,00)
02:13
Тенис - Синсинати: Медведев - Гофан, финале, снимак
04:05
Знање имање
05:03
Бродчерч, серија
05:49
Верски календар