РТС 1: Програмска шема - петак, 16. авг 2019

11:05
Вратиће се роде, ТВ серија
12
12:24
Војна академија, ТВ серија
12
15:30
Срећни људи, ТВ серија
12
20:05
Срећни људи, ТВ серија
12
00:18
Шкорпија, серија
12
04:55
Вратиће се роде, ТВ серија
12