РТС 1: Програмска шема - понедељак, 04. мар 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Сложна браћа, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:33
Гастрономад
12:48
Лов и риболов
13:22
Квадратура круга
16:08
Бела лађа, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
21:00
Потера, квиз
22:30
Дневник
23:08
Спортски дневник
23:45
Афера, серија
12
00:49
Вести
00:55
Контраиндиковано, страни документарни филм
12
02:10
Квадратура круга
02:36
Потера, квиз
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:35
Гастрономад
03:50
Око
04:23
Лов и риболов
04:50
Сложна браћа, ТВ серија
12
05:48
Верски календар