РТС 1: Програмска шема - понедељак, 11. мар 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
10:50
Сложна браћа, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:18
Спортски дневник
12:28
Време, стање на путевима
12:35
Лов и риболов
15:24
Сенке над Балканом, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
21:08
Потера, квиз
23:15
Дневник
23:53
Спортски дневник
00:37
Афера, серија
12
01:33
Вести
01:38
Ћићолина, кума од скандала, страни документарни филм
12
02:44
Потера, квиз
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:34
Сложна браћа, ТВ серија
12
04:00
Тенис - Индијан Велс: Ђоковић - Колшрајбер, пренос
04:43
Сенке над Балканом, ТВ серија
12
05:48
Верски календар