РТС 1: Програмска шема - недеља, 23. авг 2020

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:10
Шареница
12:00
Дневник
12:18
Време, стање на путевима
12:23
Кухиња мога краја
14:00
РТС ординација
15:00
Вести
15:10
Луда народна ноћ: Најлепша народна кола
15:38
Бела лађа, ТВ серија
12
16:33
Вести
18:59
Слагалица, квиз
19:22
Време
20:01
Бела лађа, ТВ серија
12
20:52
Фудбал - Лига шампиона, спортски програм
22:55
Фудбал - Лига шампиона, спортски програм
23:10
Вести
23:20
Причај ми причу, серија
12
00:19
Велика илузија, филмски програм
00:53
САТ
01:37
Кухиња мога краја
02:24
Сасвим природно
02:50
Луда народна ноћ: Најлепша народна кола
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:03
Фудбал - ЛШ: ПСЖ - Бајерн, финале, р.
04:50
Причај ми причу, серија
12
05:48
Верски календар