РТС 1: Програмска шема - недеља, 05. јул 2020

15:05
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
15:55
Бела лађа, ТВ серија
12
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
21:00
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
23:40
Причај ми причу, серија
12
04:56
Причај ми причу, серија
12