РТС 1: Програмска шема - недеља, 19. јул 2020

14:00
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
15:52
Бела лађа, ТВ серија
12
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
20:57
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
00:32
Причај ми причу, серија
12
04:52
Причај ми причу, серија
12