РТС 1: Програмска шема - петак, 10. јул 2020

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Рањени орао, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:18
Културни дневник
12:34
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
15:20
Ово је Србија
16:05
Бела лађа, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:25
Београдска хроника
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
21:00
Вести
21:10
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
22:05
Дневник
00:16
Прекид, серија
12
01:31
Тајна Николе Тесле, филм
12
03:18
Теслин народ, документарни филм
12
04:44
Рањени орао, ТВ серија
12
05:00
Вести
05:49
Верски календар