РТС 1: Програмска шема - уторак, 30. јул 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Заборављени, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:27
Време, стање на путевима
12:33
Културни дневник
12:48
Војна академија, ТВ серија
12
16:11
Срећни људи, ТВ серија
12
17:00
Дневник ТВ Војводина
18:25
Око магазин
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
20:05
Срећни људи, ТВ серија
12
00:50
Вести
01:13
Спортски дневник
01:23
Даунтонска опартија, серија
12
02:14
Прогон, филм
12
03:50
Кина: Кинески документарни филм
04:00
Вести (05.00)
04:50
Заборављени, ТВ серија
12
05:49
Верски календар