РТС 1: Програмска шема - понедељак, 15. јул 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
10:55
Сиви дом, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:17
Спортски дневник
12:27
Време, стање на путевима
12:37
Гастрономад
12:52
Војна академија, ТВ серија
12
13:42
Срећни људи, ТВ серија
12
20:00
Слагалица, квиз
21:05
Срећни људи, ТВ серија
12
22:45
Вимблдон 2019, спортски програм
01:00
Дневник
01:39
Спортски дневник
01:49
Даунтонска опатија, серија
12
02:41
Разметљиви, документарни филм
12
03:00
Вести (04.00, 5.00)
04:18
Лов и риболов
04:49
Сиви дом, ТВ серија
12
05:49
Верски календар