РТС 1: Програмска шема - четвртак, 11. јул 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Сиви дом, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:33
Културни дневник
12:48
Војна академија, ТВ серија
12
16:05
Срећни људи, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
20:05
Срећни људи, ТВ серија
12
23:40
Дневник
00:20
Спортски дневник
00:30
Даунтонска опатија, серија
12
01:20
Вести
01:26
Тајна старог тавана, филм
02:50
Најлепше народне песме - караван
03:00
Вести (04.00, 05.00)
04:21
Око
04:52
Сиви дом, ТВ серија
12
05:49
Верски календар