РТС 1: Програмска шема - понедељак, 01. јул 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
10:05
Јутарњи програм
10:53
Комшије, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:16
Време, стање на путевима
12:22
Војна академија, ТВ серија
12
13:11
Срећни људи, ТВ серија
12
14:04
Тенис - Вимблдон: Ђоковић - Колшрајбер, пренос
17:00
Дневник РТ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:20
Време
20:05
Срећни људи, ТВ серија
12
23:25
Дневник
00:04
Спортски дневник
00:14
Даунтонска опатија, серија
12
01:24
Вести
03:16
Око
03:46
Лов и риболов
04:00
Вести
04:17
Квадратура круга
04:45
Комшије, ТВ серија
12
05:49
Верски календар