РТС 1: Програмска шема - петак, 06. мар 2020

11:05
Баклан експрес, ТВ серија
12
16:03
Стижу долари, ТВ серија
12
20:05
Стижу долари, ТВ серија
12
00:59
Њушкало, серија
12
04:54
Баклан експрес, ТВ серија
12