РТС 1: Програмска шема - среда, 04. мар 2020

11:00
Јагодићи - Опроштајни валцер, ТВ серија
12
16:02
Стижу долари, ТВ серија
12
20:05
Стижу долари, ТВ серија
12
23:33
Њушкало, серија
12
04:53
Јагодићи - Опроштајни валцер, ТВ серија
12