РТС 1: Програмска шема - уторак, 03. мар 2020

11:04
Јагодићи - Опроштајни валцер, ТВ серија
12
16:05
Стижу долари, ТВ серија
12
20:05
Стижу долари, ТВ серија
12
01:13
Њушкало, серија
12
04:53
Јагодићи - Опроштајни валцер, ТВ серија
12