РТС 1: Програмска шема - среда, 18. мар 2020

11:05
Балкан експрес, ТВ серија
12
16:02
Стижу долари, ТВ серија
12
20:05
Стижу долари, ТВ серија
12
00:10
Њушкало, серија
12
05:59
Балкан експрес, ТВ серија
12