РТС 1: Програмска шема - петак, 13. мар 2020

11:05
Баклан експрес, ТВ серија
12
16:05
Стижу долари, ТВ серија
12
20:05
Стижу долари, ТВ серија
12
00:52
Њушкало, серија
12
05:03
Баклан експрес, ТВ серија
12