РТС 1: Програмска шема - уторак, 03. мар 2020

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:04
Јагодићи - Опроштајни валцер, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:20
Време, стање на путевима
12:26
Културни дневник
12:45
Од злата јабука
13:10
Квадратура круга
15:20
Ово је Србија
16:05
Стижу долари, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:20
Време
20:05
Стижу долари, ТВ серија
12
00:25
Дневник
01:03
Спортски дневник
01:13
Њушкало, серија
12
02:09
Кина: кинески документарни филм
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:03
Од злата јабука
03:28
Упитник
04:23
Око
04:53
Јагодићи - Опроштајни валцер, ТВ серија
12
05:48
Верски календар