РТС 1: Програмска шема - среда, 20. феб 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:30
Јутарњи програм
08:30
Јутарњи дневник
11:00
Полицајац с Петловог брда, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:30
Културни дневник
13:18
Од злата јабука
16:04
Бела лађа, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
18:56
Слагалица, квиз
19:22
Време
20:00
Бела лађа, ТВ серија
12
20:52
Фудбал - Лига шампиона, спортски програм
22:55
Фудбал - Лига шампиона, спортски програм
23:05
Дневник
23:40
Спортски дневник
23:50
Фудбал - Лига шампиона, преглед
00:15
Афера, серија
12
01:18
Вести
01:24
Барса сања, документарни филм
12
03:25
Око
03:56
Поход бригадира Ристића
04:00
Вести (05.00)
04:50
Полицајац с Петловог брда, ТВ серија
12
05:48
Верски календар