РТС 1: Програмска шема - уторак, 24. нов 2020

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Камионџије, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:21
Време, стање на путевима
12:27
Културни дневник
12:42
Од злата јабука
13:10
Квадратура круга
15:15
Ово је Србија
16:08
Случај породице Бошковић, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
23:10
Дневник
23:30
Морнарички истражитељи, серија
12
00:31
Акција Стадион, филм
12
01:59
Кина, кинески документарни филм
02:48
Од злата јабука
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:15
Рамбује, српска прича, документарни филм
04:23
Око
04:53
Камионџије, ТВ серија
12
05:49
Верски календар