РТС 1: Програмска шема - четвртак, 29. окт 2020

11:05
На путу за Монтевидео, ТВ серија
12
16:00
Село гори, а баба се чешља, ТВ серија
12
23:05
Морнарички истаржитељи, серија
12
04:45
Село гори, а баба се чешља, ТВ серија
12