РТС 1: Програмска шема - среда, 30. окт 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Горе - доле, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:20
Спортски дневник
12:30
Време, стање на путевима
12:36
Културни дневник
16:01
Породично благо, ТВ серија
12
17:00
Дневник ТВ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:21
Време
20:05
Породично благо, ТВ серија
12
22:50
Дневник
23:30
Спортски дневник
23:40
Шкорпија, серија
12
00:23
Вести
00:28
Сезона мира у Паризу, филм
12
02:10
Вести (04.00, 05.00)
02:13
Чистачи мина, филм
12
03:47
Грађанин
04:18
Око
04:48
Горе - доле, ТВ серија
12
05:46
Верски календар