РТС 1: Програмска шема - уторак, 22. окт 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
10:58
Горе - доле, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:18
Спортски дневник
12:28
Време, стање на путевима
12:34
Културни дневник
12:50
Од злата јабука
13:22
Гастрономад
16:04
Породично благо, ТВ серија
12
17:00
Дневник ТВ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
20:00
Породично благо, ТВ серија
12
20:52
Фудбал - ЛШ, спортски програм
22:52
Фудбал - ЛШ, спортски програм
23:05
Дневник
23:45
Спортски дневник
23:55
Шкорпија, серија
12
00:39
Вести
00:44
Кина: Кинески документарни филм
01:30
Фудбал - ЛШ: Тотенхем - Црвена звезда, р.
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
03:15
Гастрономад, забавни програм
03:30
Од злата јабука
03:59
Благо из дубина
04:28
Квадратура круга: Ситница од сиромаха до богаташа
04:53
Горе - доле, ТВ серија
12
05:49
Верски календар