РТС 1: Програмска шема - среда, 02. окт 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
12:00
Дневник
12:20
Спортски дневник
12:30
Време, стање на путевима
12:36
Културни дневник
12:51
Гастрономад
16:03
Породично благо, ТВ серија
12
17:00
Дневник ТВ Војводина
18:57
Слагалица, квиз
19:19
Време
19:30
Дневник
19:52
Породично благо, ТВ серија
12
20:50
Фудбал - ЛШ, спортски програм
22:55
Фудбал - ЛШ, спортски програм
23:05
Дневник
23:45
Спортски дневник
23:56
Фудбал - ЛШ, преглед
00:30
Шкорпија, серија
12
01:15
Вести
01:20
Мама Африка, документарни филм
12
02:50
Фудбал - ЛШ, Барселона - Интер, снимак
03:00
Вести (04.00, 05.00)
04:28
Око
04:58
Моја генарација Z, ТВ серија
12
05:49
Верски календар