РТС 1: Програмска шема - уторак, 22. јан 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Осма офанзива, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:30
Културни дневник
12:45
Од злата јабука
13:16
Сасвим природно
16:09
Бела лађа, ТВ серија
12
17:00
Дневник ТВ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
23:35
Дневник
00:12
Спортски дневник
00:22
Реј Донован, серија
12
01:16
Вести
01:21
Кина, кинески документарни филм
02:07
Великани
02:55
Око магазин
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:28
Од злата јабука
03:58
Осма офанзива, ТВ серија
12
04:51
Бела лађа, ТВ серија
12
05:48
Верски календар