РТС 1: Програмска шема - понедељак, 21. јан 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Осма офанзива, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:30
Гастрономад
12:45
Лов и риболов
13:20
Квадратура круга
16:00
Бела лађа, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
20:57
Потера, квиз
23:40
Дневник
00:16
Спортски дневник
00:26
Реј Донован, серија
12
01:22
Вести
01:27
Свисликс, страни докуменатрни филм
02:21
Смрт човека на Балкану, филм
12
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:45
Гастрономад
04:03
Осма офанзива, ТВ серија
12
04:55
Бела лађа, ТВ серија
12
05:48
Верски календар