РТС 1: Програмска шема - четвртак, 30. мај 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Комшије, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:30
Културни дневник
13:00
Тенис - Ролан Гарос: Ђоковић - Лаксонен, пренос
16:10
Срећни људи, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:19
Време
20:05
Срећни људи, ТВ серија
12
00:35
Вести
01:00
Спортски дневник
01:10
Даунтонска опатија, серија
12
02:03
Балкан!
02:55
Да Можда Не
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:58
Око магазин
04:33
Професионалци
04:55
Комшије, ТВ серија
12
05:50
Верски календар